συνήθεις ερωτήσεις

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά μεταξύ 8 το πρωί και 10 το βράδυ. Οι υπηρεσίες υπερωρίας μεταξύ 10 μ.μ. και 8 π.μ. χρεώνονται επιπλέον 14 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της κράτησής σας και εάν έχετε επιλέξει υπερωρίες, θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος, εάν υπάρχει.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε εγκαίρως για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης. Εάν λόγω της καθυστέρησης η παραλαβή πραγματοποιείται εκτός των ωρών λειτουργίας (μεταξύ 10 μ.μ. και 8 π.μ.) θα χρεωθείτε με επιπλέον 14 ευρώ στην τελική τιμή.

Δυστυχώς όχι, Απαγορεύεται από το νόμο. Ωστόσο, εάν ένα άλλο μέλος της εταιρείας σας διαθέτει άδεια οδήγησης και θέλει να οδηγήσει, μπορεί να γίνει ενοικίαση.

Η επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μπορεί να γίνει σε άλλη τοποθεσία. Ωστόσο, εάν αυτή η τοποθεσία δεν βρίσκεται στις περιοχές που καλύπτονται από την ABC Rentals, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση

Εάν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε μια περιοχή που εξυπηρετείται από την ABC Rentals, θα παραλάβουμε το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο σας και μπορείτε να το επιστρέψετε εκεί παραδίδοντας τα κλειδιά στη ρεσεψιόν στο τέλος της ενοικίασης. Εάν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε περιοχή εκτός ABC Rentals, ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.

Όλα τα οχήματα πρέπει να επιστραφούν με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Εάν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερα καύσιμα, δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων Εάν το αυτοκίνητο επιστραφεί με λιγότερα καύσιμα, τότε θα χρεωθείτε το καύσιμο μέχρι το ποσό που λάβατε και επιπλέον θα χρεωθείτε για το χρονικό διάστημα που ο υπάλληλος θα χρειαστεί να πάει στο βενζινάδικο και να επιστρέψει.

Απαγορεύεται η μεταφορά και χρήση του οχήματος έξω από το νησί της Κρήτης. Επιπλέον, δεν υπάρχει ενοικίαση για διεθνή δρομολόγια.

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα

Όπως συμβαίνει με όλες τις εταιρείες ενοικίασης, επιβεβαιώνεται μόνο η κατηγορία του αυτοκινήτου και όχι ένα συγκεκριμένο μοντέλο.

Εάν επιθυμείτε να επεκτείνετε την κράτησή σας, πρέπει να ενημερώσετε την ABC Rentals 24 ώρες πριν από το τέλος της ενοικίασης. Οι αριθμοί επικοινωνίας του σταθμού θα δοθούν την ημέρα της ενοικίασης.

Ατυχήματα - Ζημίες

Σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς, πρέπει να ενημερώσετε αμέσως την ABC Rentals. Εξηγήστε την υπόθεση στον εκπρόσωπό μας όσο το δυνατόν λεπτομερέστερα. Η ABC Rentals θα στείλει βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Θα πρέπει να παραμείνει στο όχημά σας μέχρι να φτάσει η βοήθεια. Εάν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να επισκευαστεί επί τόπου, το όχημα θα αντικατασταθεί.

Εάν χάσετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να ειδοποιήσετε την ABC Rentals για να λάβετε ένα νέο κλειδί. Η απώλεια του κλειδιού δεν καλύπτεται από την ασφάλιση και επιβαρύνεστε με το κόστος αντικατάστασης.

Κράτηση

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα στην αρχική σελίδα, την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία παραλαβής και θα σας δείξει τα διαθέσιμα αυτοκίνητα από τα φθηνότερα έως τα πιο ακριβά.

Rental days are calculated on a 24-hour basis. The return of the car can not exceed 2 hours from the respective time of receipt. For example, if the receipt is made on 10/5 at 10:00 and the return is made on 12/5 until 12:00, the rent is for 2 days. If the return is made on 12/5 at 18:00 the rental is
for 3 days.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Οι πρώτοι 2 οδηγοί είναι δωρεάν. Ο 3ος οδηγός έχει επιπλέον χρέωση 1,5 ευρώ / ημέρα.

Σύμφωνα με την ελληνική και διεθνή νομοθεσία για την ασφαλή κυκλοφορία ανηλίκων, τα παιδιά έως 12 ετών χρειάζονται το κατάλληλο παιδικό κάθισμα. Παρέχουμε δωρεάν παιδικά καθίσματα και παιδικά καθίσματα είναι διαθέσιμα για 2 ευρώ την ημέρα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν επικίνδυνη ασφάλιση CDW. Το ύψος του κινδύνου εξαρτάται από την κατηγορία του αυτοκινήτου. Απαιτείται πιστωτική κάρτα ως εγγύηση. Πλήρης κίνδυνος (FDW) με μηδενικό κίνδυνο είναι επίσης διαθέσιμο όπου
δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ως εγγύηση. Τόσο το CDW όσο και το FDW δεν καλύπτουν ζημιές σε ελαστικά, παράθυρα και καθρέφτες, καθώς και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Όχι, δεν απαιτείται κατάθεση, εκτός από ειδικές περιπτώσεις και μετά από ειδοποίηση από το αρμόδιο τμήμα κρατήσεων. Η πληρωμή πραγματοποιείται την ημέρα παραλαβής του οχήματος.

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα