Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κουτουλουφάρι

Αναζητήστε φτηνές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κουτουλουφάρι

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Στο Κουτουλουφάρι στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κουτουλουφάρι

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κουτουλουφάρι με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Κουτουλουφάρι και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Κουτουλουφάρι στην Κρήτη

Το όμορφο παραδοσιακό χωριό Κουτουλουφάρι βρίσκεται δίπλα στην πόλη του Χερσόνησος, στους πρόποδες του λόφου Πυργιά.

Είναι ένα χωριό που συνδυάζει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με την παράδοση. Τα σπίτια του είναι χτισμένα αμφιθεατρικά στο λόφο, με εξαιρετική θέα στον κόλπο της Χερσονήσου .

Το χωριό προσφέρει μια μαγευτική εικόνα, λόγω των χρωμάτων των ανθισμένων λουλουδιών, των αμπελώνων στις αυλές των σπιτιών και της δροσερής αύρας που δίνει η περιοχή. Θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες, όπου μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακή κρητική κουζίνα, μικρά καφέ, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τσικουδιά, παραδοσιακό κρητικό ποτό, αλλά και μπαρ.

Στο χωριό υπάρχουν τουριστικά μαγαζιά με είδη λαϊκής τέχνης και σουβενίρ, μίνι μάρκετ και μικρά όμορφα ξενοδοχεία εναρμονισμένα με την αρχιτεκτονική του τόπου.

Οι τουρίστες σίγουρα θα γοητευτούν από τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των κατοίκων και από τη χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει ο τόπος.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Mid Shot γυναικείο χέρι που κρέμεται έξω από το καπέλο που κρατά το παράθυρο αυτοκινήτου κοντά στη θάλασσα

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) για την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κουτουλουφάρι

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα