Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χερσόνησο

Αναζητήστε προσφορές για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Χερσόνησο

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental Hersonissos In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χερσόνησος Κρήτης

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χερσόνησο με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στη Χερσόνησο και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Χερσόνησος στην Κρήτη

Η μικρή πόλη της Χερσονήσου, 25 χιλιόμετρα ανατολικά της Αεροδρόμιο Ηρακλείου, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Κρήτη.

Η Χερσόνησος εδώ και πολλά χρόνια είναι ένα μικρό λιμάνι που εξυπηρετεί τις ανάγκες των ψαράδων της περιοχής, αλλά λόγω της ραγδαίας τουριστικής ανάπτυξης έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη μικρή πόλη. Κάποιος, που προέρχεται από Ηράκλειο και μπαίνοντας στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής, θα εκπλαγείτε από τις όμορφες και καθαρές παραλίες που μπορεί να προσφέρει αυτή η μικρή πόλη.

Τα κυριότερα αξιοθέατα είναι το Ακρωτήρι του Σαραντάρη με το γραφικό εκκλησάκι του Άγιος Γεώργιος. Μετά από αυτό, θα αντιμετωπίσετε τον λόφο Καστρί, στον οποίο ερείπια παλαιοχριστιανικής βασιλικής, όπου μπορείτε να θαυμάσετε εντυπωσιακά ψηφιδωτά δάπεδα, που αναδεικνύουν το κύρος της Αρχαίας Χερσονήσου.

Προχωρώντας προς τη Χερσόνησο, θα βρείτε πολλά καταστήματα, φαρμακεία, κλινικές, αρτοποιεία, φαστ φουντ, καφετέριες κλπ. Η πόλη διαθέτει ποικιλία καταλυμάτων με εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας. Έτσι, θα μπορείτε να βρείτε πολυτελή ξενοδοχεία με όλες τις ανέσεις.

Ο επισκέπτης μπορεί να πάει στα δύο μεγάλα υδάτινα πάρκα, στο μοναδικό γήπεδο γκολφ της Κρήτης και στο εντυπωσιακό Ενυδρείο «Θαλασσόκοσμος». Τέλος, αξίζει να επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο Λυχνοστάτη, όπου θα μάθετε για τον λαϊκό πολιτισμό και την αυθεντική παράδοση της Κρήτης.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Hersonissos In Crete

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Χερσόνησο

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.