Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Φόδελε Κρήτης

Αναζητήστε προσφορές για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Φόδελε Κρήτης

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental Elounda In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Φόδελε Κρήτης

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Φόδελε Κρήτης με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Φόδελε και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Φόδελε στην Κρήτη

Το χωριό Φόδελε είναι μια όαση πρασίνου, λουλουδιών, χρωμάτων, αρωμάτων και νερών. Βρίσκεται σε μια ορεινή περιοχή, που περιβάλλεται από μια κοιλάδα με πορτοκαλιές και λεμονιές, την οποία διασχίζει ο ποταμός Παντομάντρης.

Το καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού οι επισκέπτες θα μπορούν να πιουν καφέ κάτω από τη δροσιά των αιωνόβιων πλατάνων και να βρουν ταβέρνες όπου θα φάνε κάτω από τον ήχο των νερών και το τραγούδι των πουλιών. Οι κάτοικοί του είναι απλοί, ζεστοί και φιλόξενοι, με κύρια ενασχόληση τη γεωργία και ιδιαίτερα την καλλιέργεια εσπεριδοειδών.

Από το Φόδελε μπορείτε εύκολα να φτάσετε και στα δύο Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Είναι επίσης δυνατό να επισκεφθείτε άλλες παραλίες όπως Πάνορμο.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Fodele In Crete

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Φόδελε Κρήτης

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα