Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σίσι Κρήτης

Αναζητήστε φτηνές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Σίσι

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σίσι στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σίσι Κρήτης

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σίσι με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Σίσι και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Σίσι στην Κρήτη

Στη βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης, μεταξύ Χερσόνησος και τον Άγιο Νικόλαο, μπορείτε να βρείτε το χωριό Σίσι. Είναι ένα πολύ φιλόξενο χωριό που σχηματίζει μια μικρή λιμνοθάλασσα γύρω από την ακτή.

Το Σίσι προσελκύει πολλούς επισκέπτες κυρίως λόγω των όμορφων ταβερνών του όπου μπορείτε να φάτε φρέσκο ψάρι και κρητικά παραδοσιακά πιάτα. Υπάρχουν επίσης παραδοσιακά καφέ και μπαρ για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας. Επιπλέον, θα βρείτε μερικά καταστήματα που πωλούν τοπικά προϊόντα και αναμνηστικά.

Οι παραλίες στο Σίσι είναι ένα από τα κύρια αξιοθέατα. Η παραλία Μπουφόσορ έχει βραβευτεί για την καλύτερη παραλία.

Υπάρχουν επίσης πολύ όμορφα χωριά κοντά στο Σίσι που μπορείτε να εξερευνήσετε με όχημα. Αξίζει να επισκεφτείτε το όμορφο χωριό του Μίλατος με τις αρχαιότητες του καθώς και το ιστορικό του Σπήλαιο.
 

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Mid Shot γυναικείο χέρι που κρέμεται έξω από το καπέλο που κρατά το παράθυρο αυτοκινήτου κοντά στη θάλασσα

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σίσι

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα