Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ρέθυμνο Κρήτης

Αναζητήστε φτηνές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ρέθυμνο Κρήτης

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ρέθυμνο στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ρέθυμνο Κρήτης

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ρέθυμνο με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Ρέθυμνο και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Ρέθυμνο Κρήτης

Το Ρέθυμνο είναι μια μαγευτική πόλη-λιμάνι με εκπληκτικά μέρη για φαγητό, ποτό και περιπλανήσεις στα σοκάκια που περιβάλλονται από μικρά μαγαζάκια. Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου είναι μια φανταστική γραφική εμπειρία. Θα είναι φανταστικό να επισκεφτείτε τις ταβέρνες, τα διακοσμημένα μαγαζιά και τα αρτοποιεία και να διασκεδάσετε βλέποντας στενά δρομάκια και μικροσκοπικά σπίτια.

Η μεσογειακή ατμόσφαιρα του Ρεθύμνου κάνει αυτή την πόλη ένα προτεινόμενο μέρος για διακοπές. Υπάρχουν πολλά πράγματα που αξίζει να δείτε στο Ρέθυμνο, όπως ιστορικά κτίρια, παλιές πόλεις, παραλίες και πεζόδρομους. Ανάμεσα στα ιστορικά κτίρια ο φάρος και Φορτέτζα είναι πραγματικά συγκεντρωμένα.

Κοντά στο Ρέθυμνο υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες όπως Πάνορμο και Φόδελε, τα οποία επίσης δεν απέχουν πολύ Ηράκλειο, και άλλα παρόμοια Αδελιανός Κάμπος και Πλατανιές Ρεθύμνου που είναι πιο κοντά στο Ρέθυμνο.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Mid Shot γυναικείο χέρι που κρέμεται έξω από το καπέλο που κρατά το παράθυρο αυτοκινήτου κοντά στη θάλασσα

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ρέθυμνο

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα