Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπαλί Ρεθύμνου

Αναζητήστε φτηνές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μπαλί, Ρέθυμνο

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental Bali In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπαλί Ρεθύμνου

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπαλί Ρεθύμνου με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Μπαλί Ρεθύμνου και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Μπαλί, Ρέθυμνο στην Κρήτη

Το Μπαλί είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο, χτισμένο σε μια μικρή χερσόνησο. Βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις της Ηράκλειο και Ρέθυμνο με υπέροχη θέα στον κόλπο και τη θάλασσα.

Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί όρμοι που, με τα υπέροχα νερά και τη χρυσή άμμο τους, είναι ό,τι πρέπει για να επισκεφτείτε παραλίες της περιοχής. Το πρώτο είναι το μεγαλύτερο και προσφέρει διαφορετικά καταστήματα και υπηρεσίες. Τα άλλα είναι μικρότερα αλλά όχι λιγότερο καλά εξοπλισμένα για να ικανοποιήσουν όλους τους επισκέπτες.
 
 

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Bali In Crete

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μπαλί Ρεθύμνου

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα