Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μάλεμε

Αναζητήστε φτηνές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μάλεμε

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental In Maleme In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μάλεμε

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μάλεμε με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Μάλεμε και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Μάλεμε στην Κρήτη

Το ιστορικό παραθαλάσσιο χωριό Μάλεμε βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Κρήτης, μόλις 18 χλμ. Χανιά. Είναι ένας ήσυχος οικισμός, χτισμένος σε μικρούς λόφους μεταξύ των ποταμών Ταυρωνίτη και Γεράνι, περιτριγυρισμένος από πορτοκαλιές, αμπέλια και ελιές.

Η παραλία του Μάλεμε είναι μεγάλη, έχει ψιλή άμμο και βότσαλο σε λίγα σημεία και έχει κρυστάλλινα και ρηχά νερά. Είναι εν μέρει οργανωμένο και δεν έχει κόσμο, ενώ παρέχει κάθε είδους ανέσεις όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντουζιέρες κ.λπ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ όπως τζετ σκι, ιστιοσανίδα, kite surf, tubes, κανό, sup, καταδύσεις.

Στην περιοχή υπάρχουν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, για κάθε προϋπολογισμό, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που συμβάλλουν στο να κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες και μοναδικές. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά καταστήματα, όπως καταστήματα ρούχων, τουριστικά καταστήματα, fast food κ.λπ.

Με αυτοκίνητο, μπορείτε είτε να πάτε ανατολικά στα κοσμοπολίτικα παραθαλάσσια χωριά του Πλατανιάς και Αγία Μαρίνα, και στη μαγευτική πόλη των Χανίων, ή δυτικά στα όμορφα χωριά του Κολυμπάρι και Κίσσαμος.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ημερήσιες εκδρομές, προς τη μοναδική λιμνοθάλασσα του Μπάλος, η εντυπωσιακή παραλία Φαλάσαρνα, η συναρπαστική Ελαφονήσι, και το μικρό χωριό Ντέρες για να κάνετε ιππασία.
 

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Mid Shot γυναικείο χέρι που κρέμεται έξω από το καπέλο που κρατά το παράθυρο αυτοκινήτου κοντά στη θάλασσα

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μάλεμε

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.