Ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι Χανίων

Αναζητήστε προσφορές για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Λιμάνι Χανίων

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental Chania Port In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι Χανίων

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι Χανίων με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο λιμάνι των Χανίων και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Λιμάνι Χανίων στην Κρήτη 

Το λιμάνι των Χανίων απέχει περίπου έξι χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Θεωρείται το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης μετά από αυτό του Ηράκλειο. Διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που το καθιστούν ένα από τα ασφαλέστερα στη Μεσόγειο. Βρίσκεται στο κόλπος της Σούδας και έχει καθημερινά δρομολόγια από τότε Χανιά είναι ένας πολυσύχναστος προορισμός τόσο για Έλληνες όσο και για επισκέπτες από άλλες χώρες.

Υπάρχουν αίθουσες αναμονής, check-in, πληροφορίες, γραφεία δημόσιας υπηρεσίας, αποθήκευση αποσκευών, κυλιόμενες σκάλες και αναψυκτικά. Έξω από το σύγχρονο επιβατικό σταθμό υπάρχει μεγάλος χώρος λειτουργικά οργανωμένου parking λόγω της αυξημένης κίνησης των αυτοκινήτων.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Chania Port In Crete

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι των Χανίων

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα