Ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι του Ηρακλείου

Αναζητήστε προσφορές για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο λιμάνι του Ηρακλείου

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental Heraklion Port In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου Λιμάνι Ηρακλείου

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι του Ηρακλείου με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο λιμάνι του Ηρακλείου και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Λιμάνι Ηρακλείου στην Ελλάδα

Το λιμάνι του Ηράκλειο, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, αποτελεί σημαντικό εμπορικό και επιβατικό κέντρο για τη νότια Ελλάδα και την περιοχή της Μεσογείου. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης και η στρατηγική του θέση επιτρέπει γρήγορη και εύκολη μεταφορά στους κοντινούς προορισμούς όπως το αεροδρόμιο και οι παραλίες.

Το λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκεται δίπλα στο Φρούριο «Κούλες». και υπάρχει μια προβλήτα μήκους 2 χιλιομέτρων, η οποία είναι ιδανική για βόλτα ή ποδήλατο με φόντο την όμορφη πόλη Ηράκλειο.

Το νέο Λιμάνι εξυπηρετεί εμπορικά, επιβατηγά, φορτηγά πλοία, τακτικά δρομολόγια πλοίων από και προς Πειραιώς και το νησιά του Αιγαίου, τουριστικά γιοτ και κρουαζιερόπλοια. Επιπλέον, υπάρχει ένας σύγχρονος επιβατικός σταθμός, ο οποίος διαθέτει καφετέριες, καταστήματα δώρων και αναμνηστικών, υπηρεσίες αποσκευών, αυτόματες τραπεζικές υπηρεσίες κ.λπ.

Το λιμάνι του Ηρακλείου διαθέτει χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, καφετέριες, εστιατόρια και τακτικά μέσα μαζικής μεταφοράς από και προς το λιμάνι. Στο λιμάνι γίνονται και διεθνείς αθλητικοί αγώνες.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Heraklion Port In Crete

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο λιμάνι του Ηρακλείου

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα