Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κοκκίνη Χάνι

Αναζητήστε προσφορές για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Κοκκίνη Χάνι

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ζευγάρι αυτοκίνητο χαιρετισμό γυναίκα με σκύλο σε εξωτερικούς χώρους

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κοκκίνη Χάνι

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κοκκίνη Χάνι με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Κοκκίνη Χάνι online χωρίς πίστωση και κερδίστε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Κοκκίνη Χάνι Κρήτης

Το Κοκκίνη Χάνι βρίσκεται στη βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης, πολύ κοντά στην πόλη της Ηράκλειο, και είναι μια αρκετά ανεπτυγμένη τουριστική περιοχή που συνδυάζει μια σύγχρονη πόλη με τις εύφορες και καλλιεργημένες κοιλάδες της.

Το Κοκκίνη Χάνι έχει βραχώδεις και αμμώδεις παραλίες που προστατεύονται από τα κύματα κατά τις περιόδους ανέμου με τεχνητές προβλήτες. Επίσης, τα νερά είναι ρηχά, κρυστάλλινα, ασφαλή και ιδανικά για να αφήνουν τα παιδιά να κολυμπούν ήσυχα.

Στην περιοχή υπάρχουν καφετέριες και μπαρ όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό ή τον καφέ σας, θαλασσινές ταβέρνες όπου θα φάτε φρέσκο ψάρι, εστιατόρια που σερβίρουν γκουρμέ πιάτα και μαγαζιά με φαστ φουντ. Θα βρείτε επίσης σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και αρτοποιεία. 

Από το Κοκκίνη Χάνι μπορείτε να επισκεφθείτε πολυάριθμους αρχαιολογικούς χώρους όπως το Νηρό Μέγαρο, που έχει χτιστεί κατά την Υστερομινωική περίοδο ή την αρχαία Αμνισός. Αν θέλετε να βρείτε κάτι ξεχωριστό για να φέρετε στο σπίτι, πρέπει να επισκεφτείτε το χωριό Ανώπολη όπου θα βρείτε πολλά μαγαζιά που πωλούν χειροποίητα.

Άλλες τοποθεσίες κοντά στο Κοκκίνη Χάνι είναι Γούβες, Σταλίδα, Χερσόνησος και Ανισάρας.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Mid Shot γυναικείο χέρι που κρέμεται έξω από το καπέλο που κρατά το παράθυρο αυτοκινήτου κοντά στη θάλασσα

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κοκκίνη Χάνι

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την έναρξη της ενοικίασης.