Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ηράκλειο

Αναζητήστε προσφορές για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental Heraklion In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Ηράκλειο και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και πρωτεύουσα του. Είναι μια όμορφη πόλη και αποτελεί το οικονομικό, εμπορικό και επιστημονικό κέντρο του νησιού.

Η πιο σημαντική τοποθεσία που πρέπει να επισκεφθείτε είναι ο αρχαιολογικός χώρος του Κνωσός, που ήταν το σημαντικότερο κέντρο του μινωικού πολιτισμού, το επιβλητικό φρούριο Κούλες με το παλιό ενετικό λιμάνι και πολλά άλλα.

Επίσης το κέντρο της πόλης προσφέρει πολύ ωραίες τοποθεσίες για επίσκεψη. Περπατώντας στο κέντρο της πόλης θα βρείτε μέρη όπως η Πλατεία Ελευθερίας και Πλατεία Λιονταριού με το πανέμορφο σιντριβάνι Morozini και Υπάρχουν επίσης πολλά εμπορικά σημεία όπως ο εμπορικός πεζόδρομος Δαιδάλου και η αγορά Ηρακλείου.

Από το Ηράκλειο θα μπορείτε να φτάσετε σε πολλά διαφορετικά μέρη όπως το προάστιο του Αμμουδάρα ή μαγευτικές παραλίες και χωριά όπως Αγία Πελαγία και Γούβες. Στο Ηράκλειο θα βρείτε επίσης το αεροδρόμιο και το Λιμάνι που αποτελούν τα κύρια εμπορικά σημεία του νησιού.

την ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Heraklion In Crete

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα