Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Σητείας

Αναζητήστε φτηνές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο Σητείας

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Σητείας στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Σητείας

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Σητείας με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Σητείας και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Αεροδρόμιο Σητείας στην Κρήτη

Ο Δημοτικός Αερολιμένας Σητείας βρίσκεται στην περιοχή Μπόντα του Δήμου Σητείας, περίπου 1 χιλιόμετρο βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης.

Είναι ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, υπάρχουν μεγάλες και πολύ άνετες αίθουσες αναμονής, αίθουσα VIP, καταστήματα με σουβενίρ καθώς και καταστήματα παραδοσιακών τροφίμων. Το αεροδρόμιο διαθέτει μεγάλο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης οχήματος για εξερεύνηση του νομού Λασιθίου.

 
Επομένως με αυτοκίνητο, μπορείτε να επισκεφθείτε τις πανέμορφες παραλίες του Δήμου Σητείας, όπως ο Κουρεμένος και ο Ξερόκαμπος και πολλές άλλες, καθώς και τους αρχαιολογικούς χώρους και τα εκπληκτικά τοπία του Δήμου.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Mid Shot γυναικείο χέρι που κρέμεται έξω από το καπέλο που κρατά το παράθυρο αυτοκινήτου κοντά στη θάλασσα

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο της Σητείας

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα