Ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Χανίων

Αναζητήστε φτηνές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Χανίων

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Χανίων στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Χανίων

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Χανίων με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Χανίων και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Αεροδρόμιο Χανίων

Το αεροδρόμιο των Χανίων είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Κρήτης και συνδέεται με μια από τις πιο επισκέψιμες πόλεις του νησιού. Το αεροδρόμιο συνδέεται με Χανιά και άλλες πόλεις στο νησί της Κρήτης μέσω διαφόρων υπηρεσιών όπως λεωφορεία και ταξί.
 
Η τοποθεσία του αεροδρομίου των Χανίων απέχει 14 χιλιόμετρα από την περιοχή της πόλης. Ειδικά από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο, στο αεροδρόμιο φτάνουν πολλά αεροπλάνα που μεταφέρουν διεθνείς επιβάτες στα Χανιά για διάφορους σκοπούς.
 

 

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Αεροδρόμιο Χανίων στην Κρήτη

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Χανίων

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα