Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στον Καβρό Κρήτης

Αναζητήστε φτηνές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στον Καβρό

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Καβρός στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου στον Καβρό

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στον Καβρό με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στον Καβρό και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Καβρός στην Κρήτη

Ανάμεσα στις πόλεις του Χανιά και Ρέθυμνο και δίπλα Γεωργιούπολης είναι το παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο του Καβρού.

Ο Καβρός διακρίνεται για τη μεγάλη, όμορφη παραλία του, η οποία εκτείνεται περίπου 10 χλμ. Το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας είναι άρτια εξοπλισμένο, με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους, beach bar, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, υπηρεσίες ναυαγοσώστη και εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ για προπόνηση και διασκέδαση. Τα νερά είναι καθαρά και ρηχά, και η παραλία αμμώδης, ενώ σε ορισμένα σημεία υπάρχουν αμμόλοφοι με βλάστηση, που λειτουργούν ως τοίχοι προστατεύοντας τα εσωτερικά εδάφη από τη διάβρωση.

Μέσα στο χωριό Καβρός θα βρείτε καταστήματα, μίνι μάρκετ, φαρμακεία, εστιατόρια κ.λπ. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καλύπτουν τις απαιτήσεις σας για μια άνετη και φιλική διαμονή.

Επιπλέον, μπορείτε να εξερευνήσετε τα όμορφα παραθαλάσσια χωριά της περιοχής του Αποκόρωνας όπως Καλύβες και Αλμυρίδα.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Καβρός στην Κρήτη

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στον Καβρό

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.