Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αδελιανός Κάμπος

Αναζητήστε φτηνές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στον Αδελιανό Κάμπο

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Abc Rental Car Rental Αδελιανός Κάμπος2 002

Ενοικίαση αυτοκινήτου στον Αδελιανό Κάμπο

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στον Αδελιανό Κάμπο με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στον Αδελιανό Κάμπο και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Αδελιανός Κάμπος

Ο Αδελιανός Κάμπος εκτείνεται στη βόρεια ακτή της Κρήτης, σε πεδινή περιοχή, κοντά στην πόλη Ρέθυμνο.

Στον Αδελιανό Κάμπο υπάρχουν πολύ μεγάλες, οργανωμένες και όμορφες αμμουδιές με κρυστάλλινα νερά. Το κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής και πόλο έλξης για τους τουρίστες είναι η παρουσία θαλάσσιων χελωνών που φτάνουν για αναπαραγωγή.

Ο Αδελιανός Κάμπος προσφέρει τουριστικά καταλύματα με εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, σούπερ μάρκετ, κλινικές, φαρμακεία και άλλα εμπορικά καταστήματα. Επίσης, η παραλία είναι γνωστή για θαλάσσια σπορ και αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ διαθέτει ομπρέλες με ξαπλώστρες, αποδυτήρια, ντους, ναυαγοσώστες και beach bar.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Αδελιανός Κάμπος Στην Κρήτη

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στον Αδελιανό Κάμπο

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα