Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στον Άγιο Νικόλαο

Αναζητήστε φτηνές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Ενοικίαση αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στον Άγιο Νικόλαο και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Ο Άγιος Νικόλαος, χτισμένος σε τρεις λόφους, είναι μια υπέροχη πόλη της Κρήτης, ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία, προσελκύοντας χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Απέχει 60 χλμ Ηράκλειο και η εθνική οδός είναι νέα και ασφαλής.

Το κύριο σημείο της πόλης του Αγίου Νικολάου είναι η λιμνοθάλασσα της Βουλισμένης, στο κέντρο της πόλης, η οποία σύμφωνα με τους τοπικούς μύθους συνδέεται υποβρύχια με το ηφαίστειο της Σαντορίνης. Πολύ κοντά του, βρίσκεται το Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα βρείτε εκθέματα από τη Μινωική, την Αρχαϊκή, την Αρχαία Ελληνική και τη Ρωμαϊκή Εποχή.

Ο Άγιος Νικόλαος έχει όμορφες παραλίες, που μπορεί κανείς να πάει με τα πόδια, όπως η Κιτροπλατεία, το Αμμούδι, η Δημοτική παραλία και ο Γαργανόρος. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε ένα όχημα και να πάτε στις παραλίες του Αλμυρού, Αμμουδάρα και την Αβανία.

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και σίγουρα θα μπορείτε να βρείτε εμπορικά και τουριστικά καταστήματα, καφετέριες, μπαρ, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις, τράπεζες, φαρμακεία, νοσοκομείο που είναι το μεγαλύτερο του νομού κ.λπ.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει

Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) για ενοικίαση αυτοκινήτου στον Άγιο Νικόλαο

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα