Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μίλατο Κρήτης

Αναζητήστε φτηνές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στη Μίλατο

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental In Milatos In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μίλατο Κρήτης

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μίλατο με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στο Milatos και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Μίλατος στην Κρήτη

Στη βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης, μεταξύ Χερσόνησος και Άγιος Νικόλαος, είναι το μικρό παραδοσιακό χωριό της Μιλάτου. Είναι χτισμένο στην αρχαία πόλη της Μιλάτου και για το λόγο αυτό αποτελεί εθνικό θησαυρό.

Στα βόρεια του χωριού βρίσκεται ο οικισμός της παραλίας Μιλάτου με το γραφικό λιμάνι. Φιλοξενεί ψαρόβαρκες και καΐκια δίνοντας στον επισκέπτη μια μαγική εικόνα. Η παραλία στο λιμάνι είναι προστατευμένη από τους ανέμους, έχει ψιλή άμμο και καθαρά, ήρεμα νερά και είναι επομένως πιο φιλική για κολύμπι.

Σημαντικό αξιοθέατο της περιοχής είναι το εντυπωσιακό ιστορικό Σπήλαιο Μιλάτου καθώς και το εκπληκτικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο Σελινάρι και το Μινωικό Ανάκτορο του Μάλια.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Mid Shot γυναικείο χέρι που κρέμεται έξω από το καπέλο που κρατά το παράθυρο αυτοκινήτου κοντά στη θάλασσα

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Μίλατο

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα