Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Γεωργιούπολη Κρήτης

Αναζητήστε προσφορές για φτηνές ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Γεωργιούπολη

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Car Rental Georgioupolis In Crete

Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Γεωργιούπολη

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στη Γεωργιούπολη με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο στη Γεωργιούπολη και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Γεωργιούπολη Κρήτης

Η παραθαλάσσια πόλη της Γεωργιούπολης βρίσκεται στη βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης, μεταξύ Χανιά και Ρέθυμνο. Είναι χτισμένο σε μια μαγευτική περιοχή ανάμεσα στους ποταμούς Αλμυρό και Περαστικό.

Η παραλία της Γεωργιούπολης είναι μεγάλη, περίπου 10 χλμ., αμμώδης και ρηχή. Είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, ντουζιέρες, υπηρεσίες ναυαγοσώστη, θαλάσσια σπορ, και δυνατότητα ιππασίας στην άμμο.

Στην άκρη της πόλης, θα βρείτε μια μικρότερη παραλία, το Καλιβάκι, όπου θα απολαύσετε το μπάνιο σας πιο ήσυχα και απομονωμένα.

Μπορείτε επίσης να γευματίσετε σε ένα από τα εστιατόρια ή τις παραδοσιακές ταβέρνες στην παραλία ή στην κεντρική πλατεία της πόλης ή να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα μπαρ.

Μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι προς Λίμνη Κουρνά με τις υπέροχες πηγές της Αργυρούπολης πολύ κοντά της. Διαφορετικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στην περιοχή του Αποκόρωνα και να επισκεφτείτε όμορφα παραθαλάσσια χωριά όπως π.χ Καλύβες και Αλμυρίδα.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Car Rental Georgioupolis In Crete

Συχνές ερωτήσεις (FAQs) για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Γεωργιούπολη

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.