Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Αγία Μαρίνα Χανίων

Αναζητήστε φτηνές προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αγία Μαρίνα

Αναζητήστε το αυτοκίνητό σας

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αγία Μαρίνα Κρήτης

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αγία Μαρίνα

Χρειάζεστε ένα άνετο και ασφαλές αυτοκίνητο για τις διακοπές ή το επαγγελματικό σας ταξίδι;

Εκμεταλλεύομαι ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αγία Μαρίνα με την ABC Car Rentals. Θα εκτιμήσετε την ευχάριστη και επαγγελματική συμπεριφορά των εκπροσώπων μας που θα παραδώσουν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο χώρο που επιθυμείτε και ακριβώς τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει.

Επιλέξτε τον τύπο οχήματος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Ενοικιάστε αυτοκίνητο στην Αγία Μαρίνα και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας!

Οι τιμές της ενοικίασης αυτοκινήτου σας περιλαμβάνουν:

Σχετικά με Αγία Μαρίνα Κρήτης

Η Αγία Μαρίνα είναι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα Χανιά. Είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία με πολλές εγκαταστάσεις, όπως ωραία beach bar, μικρές ταβέρνες και θαλάσσια σπορ. Επίσης υπάρχουν οργανωμένες κατασκηνώσεις σε όλο το μήκος της ακτογραμμής προς τα δυτικά, μέχρι την πόλη της Κισσάμου.

Η Αγία Μαρίνα έχει πολλά κοντινά μπαρ που μένουν ανοιχτά όλη τη νύχτα. Υπάρχουν και άλλα μπαρ στην περιοχή, με τα πιο κοντινά Χανιά Πόλη ή Πλατανιάς. Βρίσκεται 3 χλμ δυτικά των Χανίων και πολλά τακτικά λεωφορεία συνδέουν τις δύο περιοχές. Η παραλία βρίσκεται 9 χλμ δυτικά της πόλης των Χανίων.

Η ABC Rentals μπορεί να σας εγγυηθεί μια ευχάριστη εμπειρία με ενοικίαση αυτοκινήτου σε χαμηλές τιμές και εξειδικευμένο, φιλικό προσωπικό πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει.

Αγία Μαρίνα Κρήτης

Συχνές ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αγία Μαρίνα

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο. Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή κατά την κράτηση στον ιστότοπό μας abc-rentals.gr ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι η κράτηση δεν είναι ψεύτικη.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε έγκαιρα για την καθυστέρηση, η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να είναι 21 ετών και να διαθέτουν άδεια οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες για να νοικιάσουν αυτοκίνητο στο ABC Rentals

Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εκτός από online κρατήσεις με μικρές προκαταβολές. Ωστόσο, πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

WhatsApp whatsapp
Viber viber
κουβέντα